Kerjasama Pengeluaran Baja RATUKELI


Memeterai Usahasama

Bersama BOD FQ FeedMill Di Pejabat Ainul AgroBased

Lawatan sulung Syarikat Fq Feedmill Sdn Bhd kepada Pengurusan Syarikat Ainul AgroBased Sdn Bhd pada 29-30 Jan 2009 bagi mengerat silaturrahim dan memeterai kerjasama pengeluaran Baja RatuKeli telah memberi sinar baru kepada penghasilan Produk HALAL berasaskan ikan keli di Sarawak.

BAJA RATUKELI jenis PreStarter dan Starter bakal berada di Pasaran sebaik sahaja pengeluaran pertama sampai di Pejabat Urusan di Batu 4, Jalan Matang, Kuching pada Feb 2009.

Penternak kini mempunyai pilihan dalam memberi makanan kepada Ikan Keli dan makanan HALAL merupakan pilihan wajib bagi penghasilan Ikan Keli bagi menjamin KeHalalan dan KeSuciannya.

Bagi para penternak yang mahu mendapatkan bekalan Makanan HALAL RaTuKeLi ini, anda boleh memperolehinya terus dari Pejabat Urusan Ainul AgroBased ataupun boleh membelinya di Pusat Ternakan Ainul AgroBased di Kampung Semerah Padi.

Bagi Para Penternak yang berminat untuk menjadi AGEN RATUKELI dalam mengedar BAJA RATUKELI di Seluruh Sarawak dan Sabah, anda boleh menghubungi kami bagi tujuan berkenaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: