Salam Ma’al Hijrah 1430H & Selamat Tahun Baru 2009

Penghujung 2008, agak istimewa kerana Ma’al Hijrah 1430H Dan Sambutan Tahun baru Masihi 2009 hampir sama masa dan detiknya.

Dipengakhir Tahun Hijrah 1429H (28 Disember 2008) ini marilah kita bersama memohon kepada Allah agar di ampunkan segala dosa dan kesilapan kita sama ada yang kita sedari mahupun yang kita tidak sedari sepanjang tahun kehidupan kita. Dan setelah menjelang Tahun Baru Hijrah 1430H (selepas Maghrib) Marilah kita mohon kepada Allah agar memudahkan segala urusan kita disepanjang tahun, dipimpin kita agar termasuk dalam golongan yang beriman dan beramal soleh, dimurahkan rezeki yang HALAL dan Barakah, serta jika kita ditakdirkan meninggal dunia, moga Allah tempatkan kita dalam golongan yang diredhainya.

Selamat Menyambut Ma’al Hijrah 1430H dan Tahun Baru Masihi 2009 kepada semua pembaca laman web/blog http://www.ratukeli.com Moga semua usaha kita dalam meningkatkan ekonomi diri dan keluarga menerusi penternakan ikan keli dan usaha dalam bidang AGRO menghasilkan hasil yang lumayan dan barakah di Tahun Baru ini dan Tahun Seterusnya…

Semoga Kita Semua Beroleh Kejayaan Yang Gemilang.

“Selamat Menyambut Tahun Baru”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: